>> EMPRESA

Una empresa al servei del client

 

Cebal, S.L. és una Societat de caràcter familiar, dedicada exclusivament al lloguer d'immobles: pisos, locals comercials i aparcaments.

Va ser fundada a Girona el desembre de 1985, i des de llavors ve actuant ininterrompudament en la seva activitat en la pròpia Girona capital, principalment, i en algunes poblacions de la província.

El seu domicili social rau al carrer Emili Grahit, 2D, de Girona, en un local de la seva propietat, on té instal.lades les seves oficines generals i la seva organització comercial, exercint directament la referida activitat de lloguer.

Els immobles que comercialitza en aquest règim d'arrendament, radiquen en la seva majoria a Girona capital, formant la seva cartera pisos de tipus mitjà, (bàsicament moblats) en un 50%, i la resta locals comercials de baixa superfícies i aparcaments, ubicats en diverses zones de la capital.

El nombre d'unitats amb les quals opera actualment, totes de la seva exclusiva propietat, és de l'ordre de 100, amb una rotació molt limitada, mantenint constantment un lloguer actiu del 95% de la seva cartera.